Hoe kom je bij ons ?

Koh Tao is makkelijk te bereiken vanuit heel Azie.

Vanuit Bangkok:
Met het vliegtuig:
Bangkok Airways heeft dagelijks verschillende vluchten naar Koh Samui, vanaf Koh Samui is het dan nog 1,5 uur met de boot naar Koh Tao.

Met de bus/trein:
Het is het makkelijkst om een gezamelijk ticket te kopen. De bus of trein brengt je dan naar Chumpon om daar op de boot te stappen. Lompraya bussen vertrekken vanaf de Khao Sarn Road om 21.00 uur en arriveren om 8.45 uur of vertrekken om 6.00 uur en arriveren om 14.45 uur. De boot sluit aan op deze tijden. Kaartjes zijn te koop op de Khao Sarn Road en kosten 900 Baht. Treinen vertrekken tussen 18.00 uur en 21.00 uur en sluiten ook op de boten aan. Gezamelijke tickets kunnen gekocht worden op het treinstation of in de vele reisbureautjes in Bangkok. De trein is iets duurder maar je slaapt comfortabeler dan in de bus.

Vanuit Singapore:
Singapore Airlines vliegt dagelijks van Singapore naar Koh Samui.

Vanuit Penang /Georgetown- Maleisie:
Met het vliegtuig:
Firefly vliegt dagelijks naar Koh Samui.

Met de (mini)bus:
Minibusjes kunnen geboekt worden in Chulia Street en vertrekken dagelijks. Het enige is dat je moet overnachten in Hat Yai om de volgende ochend de boot te nemen in Surathani naar Koh Tao.

Vanaf de west kust van Thailand:
Met het vliegtuig:
Dagelijkse vluchten tussen Phuket en Koh Samui.

Met de (mini) bus:
Vanaf Koh Phi Phi, Koh Lanta en Phuket kun je een gezamelijk bus-boot ticket kopen voor de nachtboot vanuit Surathani direct naar Koh Tao deze arriveert om 06.00 uur. De boot heeft een gezamelijke slaapruimte. Een andere keuze is om te overnachten in Surathani en de eerste boot in de octend te nemen, deze vaart via Koh Samui en Koh Pangnan naar Koh Tao.

Vanaf Koh Samui en Koh Pangnan:
Er zijn drie verschillende boten; Seatran, Lompraya en de Songserm, die elk twee keer per dag varen tussen Koh Samui, Koh Pangnan, Koh Tao en het vaste land Chumpon. De Songserm is het goedkoopst….maar ook bij verre het langzaamste!Contact Us Today To Learn To Dive On Koh Tao!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message