Leren Duiken voor Kinderen

Duiken is een leuke activiteit voor de hele familie en Koh Tao is een perfect eiland om het te komen leren. Buiten Koh Tao is Thailand zelf natuurlijk een geweldige culturele ervaring voor de hele familie.

Scuba Kid

De kinderen zullen super veel plezier hebben en een ervaring opdoen die ze nooit zullen vergeten. Ze leren natuurkunde, biologie en rekenen zonder dat ze het door zullen hebben. Duiken geeft kinderen discipline en verantwoordelijkheid, ze leren meer over het milieu en de omgeving en zullen het geweldig vinden.

8 en 9 jarigen.
De bubbelmaker is een ervaring die de kinderen meeneemt onderwater tot een maximum diepte van 2 meter. Hierdoor zullen de kids zich niet buiten gesloten voelen. We kunnen zelfs een fotograaf meenemen om dit speciale moment vast te leggen voor later.

null  
     
 

10-11 jarigen.
Op deze leeftijd kunnen kinderen hun Open Water certificaat halen, maar zijn ze gelimiteerd tot duiken met een maximum diepte tot 12 meter. Wanneer ze 12 jaar worden dan wordt de maximum diepte automatisch verlegd naar 18 meter. Onze ervaring is dat sommige kinderen op deze leeftijd (10-11 jaar) moeite hebben met de theorie en geen plezier meer hebben. Het is natuurlijk per kind verschillend en soms raden we aan om de PADI Scuba Diver Cursus te doen. Let op! Dit is de halve Open Water Cursus, met Scuba Diver certificaat, gelimiteerd tot maximaal 12 meter. Daarna kunnen ze de tweede helft van de cursus afmaken en zo toch hun hele Open Water certifiaat ontvangen.

Discover Scuba Diver
Een Discover Scuba Dive (DSD) neemt maar een halve dag in beslag en is een perfecte manier voor het gehele gezin om kennis te maken met duiken (vanaf 10 jaar). Een beetje theorie en uitleg over de uitrusting, wat oefeningen in ondiep water om aan alles te wennen en vervolgens een duik tot maximaal 12 meter. Je krijgt géén brevet maar bent wel een ervaring rijker. Ervaring leert dat veel mensen na hun eerste DSD terug komen om een tweede duik te maken of zelfs door willen gaan met hun hele cursus!Contact Us Today To Learn To Dive On Koh Tao!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message