Mae Haad

Mae Had is “de hoofdstad” van Koh Tao, waar de boten aankomen en vertrekken en het is de ideale plek om je verkenning van het eiland te beginnen. Alles wat je nodig hebt kun je hier vinden, zo niet…dan is het niet op het eiland te krijgen! Alles is dichtbij, een wandeling of een korte taxirit brengt je waar je maar naar toe wilt!

Beach in Mae Haad

Wandel in zuidelijke richting en je vindt een afgelegen strand, loop nog een beetje verder en je komt in het rustieke Jansom Bay. Taxi’s zijn makkelijk te vinden voor een dagje naar een ander strand zoals Aow Leuk, Shark Bay of Rock Bay. Sairee is het grootste strand en is op loopafstand van Mae Had.

Main Road   Beach Side
     
Long Tails   Welcome

Mae Had heeft vele barren en restaurants maar is ‘s avond toch wat rustiger dan Sairee. Probeer de cocktails in Dragon Bar, pizza van Farango, het heerlijke menu van Whitening of de Ierse gastvrijheid in Dirty Nellies. En als je toch de dansvloer op wilt, dan is Sairee heel dichtbij.

Bekijk onze brommer tour in waarin we je meenemen door de twee straten van Mae Had.Contact Us Today To Learn To Dive On Koh Tao!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message