Sairee Beach en Village

Er gebeurd van alles gedurende de dag in Sairee. Het kleine dorpje barst van gezellige barren, restaurants, winkels, reisbureautjes en internetcafĂ©’s. Je wilt misschien wel nooit meer weg van hier, net als wij! Onze favoriete spots zijn Morava, sport kijken in Choppers, iets vieren in Papas Tapas of het heerlijke eten van Portobello.

Sairee heeft het populairste strand van het eiland, het is ongeveer een kilometer lang waardoor er genoeg plek is voor iedereen.

Voor een betere indruk kun je de video bekijken.

Elke bar op het strand van Sairee heeft zicht op een geweldige zonsondergang, je kunt ons vinden in Vibe of in Fizz. Ook zijn er genoeg restaurants lang het strand te vinden, ga naar Simple Life voor heerlijke barbeque kebabs. Als je over het strand in de richting van Mae Had loopt, kom je nog meer barretjes tegen die tot in de late uurtjes open blijven. Een pad loopt parallel aan het strand van Sairee naar Mae Had. Iedereen noemt het “the yellow brick road” en hier zijn nog meer winkeltjes en restaurants.

Sairee Sunset Sairee Beach By Night img 2
Sarong Lady    
img 3   Sairee Shopping

Om het julie te laten zien hebben we een video gemaakt op de brommer, let goed op het meisje wat ineens voor de brommer oversteekt.Contact Us Today To Learn To Dive On Koh Tao!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message