Waarom Koh Tao?

Onderwater
We kunnen met zekerheid zeggen dat Koh Tao één van de goedkoopste plekken ter wereld is om je Open Water Cursus of een vervolg opleiding te doen. Het water is lekker warm, geen stromingen en de condities zijn perfect voor beginners.

Southwest Pinnacle   Turtle at White Rock
     
Barrel Sponge at White Rock   Warm Clear Water


Haaien, barracuda’s, baarzen, scholen van fusillieren en de nieuwsgierige vleermuisvissen trekken je aandacht, terwijl vanuit de spleten en gaten in het rif de koffervis, de murenes en de blauwgestipte roggen jou in de gaten houden. Walvishaaien worden ook gezien rondom het eiland en Koh Tao is één van de weinige plekken ter wereld waar je met ze kan duiken. Je maakt kennis met de Titan drukkervis, slangen en als je geluk hebt komt er ook nog een schildpad voorbij.

We duiken het hele jaar door en de beste periode is tussen maart en oktober

Boven water

Een prachtig eiland en er is genoeg te doen als je niet duikt.

Thai Boxing   Spa
     
Bowling   Beach in Mae Had

Wakeboarden, waterskieen, surfen, kayakken, paintbal, mini-golf, bowlen, verwennerij in de spa, relaxen in de bar of op het strand, Thai boks training en regelmatige wedstrijden, kook- en massagecursussen. Krijg niet het verkeerde beeld van Koh Tao, er zijn genoeg afgelegen strandjes om van de drukte weg te blijven als je lekker in alle rust een goed boek wilt lezen.

Sunset Drinks

Er zijn heel veel verschillende restaurantjes te vinden op Koh Tao, van simpel Thai tot zeer uitgebreide menu’s. Er is iets voor iedereen en voor elke dag van de week. Barretjes zijn er ook in overvloed, een cocktail bij zonsondergang, een biertje tijdens een voetbalwedstrijd, thema barren voor later op de avond tot aan zonsopkomst.Contact Us Today To Learn To Dive On Koh Tao!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message